Tietoja

Me täällä kaupungin hanketoiminnan ja kehittämisen yksikössä toteutamme ”Hyväntuulinen Raahe – Kaupunkistrategia vuosille 2014-2020” –strategian mukaisia hankkeita ja kehittämistehtäviä elinvoima-, työvoima- ja vetovoimapalveluin. Tavoitteenamme on, että Raahesta kehittyy vetovoimainen, kansainvälinen ja vahvuuksiinsa nojaava kaupunki, jossa on hyvä asua ja yrittää.

Kehitämme elinvoimaisempaa ja vetovoimaisempaa Raahea yhteisöllisillä tapahtumilla ja uudenlaisella kaupunkikulttuurilla. Tapahtumatuotantoamme ovat mm. Puluvärkki ICE, Siivouspäivä-kirpputoritapahtuma, Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät, Pekan Pimiät ja Kampuksen Joulutori. Haluamme olla mahdollistamassa kaupunkiimme lisää menestyvää teollisuutta, enemmän viihtyisää asumisympäristöä ja monipuolisia palveluita.

Wanhan Raahen olemme ottaneet hellään syleilyymme; haluamme, että se palautuu entiseen loistoonsa. Wanha Raahe on helmi, joka kätkee valtavat hyödyntämättömät mahdollisuudet. Tämä kehittämistyö tarvitsee vahvan yhteisen tahtotilan ja on meidän kaikkien asia säilyttää Wanha Raahe myös tuleville sukupolville. Menossa mukana myös KAAPO-hanke.

Toteutamme osaltamme kaupungin työllisyyden hoitoa esim. tukityöllistämisen, työkokeilun, kuntouttavan työtoiminnan ja työharjoittelun keinoin. Tutustu moniammatillisiin työpajoihimme.

Haluamme, että raahelaiset vaikuttavat ja osallistuvat Raahen kehittämiseen. Jos sinulla on ideoita kaupungin kehittämiseksi, ota yhteyttä, tehdään yhdessä Raahesta entistä parempi. Kaupunkilaiset kehittävät kaupunkia!

Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikkö toimii Raahen Kampuksen alueella (Rantakatu 5, 7 ja 9).

Tule mukaan tekemään asukkaiden Hyvän tuulen Raahe!

Hanketoiminta ja kehittäminen Raahen kaupungin sivuilla

Hanketoiminta ja kehittäminen Instagramissa

Mainokset