Kategoriat
Yleinen

Karamador Joulu Special: Krampus, sivu 1

Näin Joulun alla lähtee käyntiin myös toinenkin Ilkka Särkiniemen Karamador- sarjakuva! Kyseessä on lyhyempi, neljän sivun pituinen mustavalkoinen sarjakuva joka on tehty alun perin vuonna 2018, mutta sarjakuvan alkuperäinen suomenkielinen nähdään nyt ensimmäisen kerran netissä! (Alunperin Ilkka Särkiniemi jakoi suomenkielisen version vain lähipiirilleen ja englanninkielisen version omilla sivustoillaan.) Tämä tarina kantaa nimeä ”Krampus” ja päivittyy tämän sivun jälkeen joka torstai Jouluaattoon asti! Karamador sarjakuva ”Gunilla” jatkuu myös edelleen joka tiistai!

Tarina lähtee liikkeelle kun leijona paladiini Sir Kiljaos on ratsastamassa kotiin kirkon Joulumessulta, kunnes hän huomaa jonkin hirviön hyökkäämässä tuntemattoman velhon kimppuun! Hirviö paljastaa olevansa Krampus, alamaailman jumalattaren Hel:in poika! Pystyykö nuori leijona paladiini voittamaan tämän kauhean hirviön!?

Krampus on eurooppalaisesta kansanperinteestä lähtöisin oleva joulun aikaan ilmaantuva olento. Lisää hänestä ja tästä kansanperinteestä kerromme seuraavilla sivuilla! Ruudussa 1 näkyvä kirkko perustuu Pyhäjoen vanhaan toiseen kirkkoon, joka rakennettiin vuonna 1844 ja paloi vuonna 1974.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s