Kategoriat
Yleinen

Kiitos yhdessä tekemisestä!

Siirtyessäni uusiin työtehtäviin, on aika kiittää yhdessä tekemisestä ja osallisuudesta.

Monet värikkäät vuodet Raahen kaupungin hallinnollisissa tehtävissä ovat opettaneet minua paljon. Olen kiitollinen, että minulla on ollut mahdollisuus olla vaikuttamassa niin opetustoimen, sivistystoimen kuin kaupunkikehittämisen asioihin. Olen kokenut ne kaikki erittäin tärkeiksi tehtäviksi omassa kaupungissamme ja työyhteisöissäni. Työ on ollut mielenkiintoista, haasteellista ja ennen kaikkea motivoivaa.

Erityisen iloinen olen ollut yhdessä tekemisestä verkostoissani sekä siitä vaikuttavuudesta – hyvästä tuloksellisesta toiminnasta – jota olemme yhdessä saaneet aikaiseksi. Kiitos siis jokaiselle!

Olen hyvilläni, että kaupunkiimme on jäänyt elämään monenlaisia merkkipaaluja kehittämästämme osallistavasta yhdessä tekemisen kaupunkikulttuurista ja toimintamallista. Tässä esimerkkejä:

  • Työvuodet opetustoimessa ja sivistystoimessa moninaisine onnistuneine kehittämistehtävineen ja näkyvine tuloksineen: mm. Soiva Talo, Annanpäivät ja Satelliitti-toiminnan käynnistäminen.
  • Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikön rakentaminen kaupunkikehittämisen vauhtipyöräksi.
  • Kaupungin ja kaupunkilaisten hyväksi tehty tuloksellinen hanketyö.
  • Seminaarialueen kehittäminen tulevaksi kaupunkilaisten olohuoneeksi ja matkailukohteeksi: mm. Seminaarin puutarha-arboretum, Rekkooli, Taiteilijaresidenssi.
  • Vetovoimainen työpajatoiminta osana houkuttelevaa tapahtumatuotantoa: mm. uudet kaupunkitapahtumat Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät, Raahen Pimiät sekä Seminaarin Joulu ja LUX Seminaari.
  • Vanhan kaupungin kehittäminen: mm. Wanhan Raahen Vuoden talo ja miljöö sekä Wanhan Raahen perinnemestari.
  • Kulttuuri- ja luontoympäristön hoitaminen ja kuntalaisten elinympäristön viihtyvyyden parantaminen: mm. luontopolut, kesäkukat.

Uskon vahvasti, että yhdessä tekemämme työ kantaa hedelmää myös tulevaisuudessa. Innostusta ja voimia yhdessä tekemiseen!

Kaikista hyvistä kohtaamisista kiittäen,

Hannele Meskus
Kirjoittaja toimi Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikön johtajana vuosina 2014–2020.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s