Kategoriat
Yleinen

Seminaarialueen kehittäminen jatkuu – tule mukaan!

Kutsumme teidät osallistumaan yhden Raahen kulttuurihistoriallisesti arvokkaimman miljöön, Seminaarialueen puutarha-arboretumin ennallistamisprojektiin. Vuonna 2017 liikkeelle lähtenyt työ jatkuu, ja toivomme nyt puiden, pensaiden ja perennoiden lahjoittajia sekä talkootyöläisiä mukaan Seminaarin puutarha-arboretumin saattamiseksi entisajan kukoistukseensa.

Lahjoittajat saavat kiitokseksi omasta panoksestaan nimensä lajistokyltteihin, joihin tullaan liittämään myös QR-koodein pääsy Seminaarin kasvihistorian alkujuurille sähköiseen tietopankkiin.

Oma puistonpenkkimalli Seminaarialueelle – Raahe-seura ensimmäinen nimikkopenkin varaaja

Iloksemme olemme löytäneet omaan puistoomme sopivan ainutlaatuisen puistopenkkimallin, jotka tullaan rakentamaan lahjoitusvaroin. Nyt raahelaisilla yksityishenkilöillä, yrityksillä ja yhdistyksillä on ainutkertainen mahdollisuus osallistua kaupungin yhteiseksi olohuoneeksi suunnitellun alueen kohentamiseen tilaamalla alueelle sijoitettava oma nimikkopenkkinsä. Ensimmäisenä varauksen on ennättänyt tekemään Raahe-seura.

Etsimme edelleen myös helmikuussa 2020 avatulle Rekkoolin wanhalle pihalle lahjoituksina vanhoja tavaroita, kuten esimerkiksi kärrynpyöriä ja maitotonkkia. Pihan entisöittämistyö siis jatkuu. Jos sinulla on lahjoitettavaa, ole yhteydessä puutarhuri, puutarhapajan ohjaaja Seija Takaloon.

Kaupunkikehittäminen tapahtumatuotannon ja pajatoiminnan avulla jatkuu

Meillä on Hanketoiminnan ja kehittämisen yksikössä loistava tiimi, joka jatkaa kaupunkikehittämistä työpajatoiminnan ja tapahtumatuotannon avulla. Näissä asioissa voit ottaa yhteyttä toimisto- ja markkinointipajan ohjaaja Tarmo Someroon.

Onnistumista ja menestystä Seminaarialueen kaikille hankkeille!

Hannele Meskus
Kirjoittaja toimi Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikön johtajana vuosina 2014–2020

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s