Raahen joulunavaus keräsi lauantaina 23. marraskuuta suuren joukon ihmisiä juhlistamaan joulukauden alkamista Härkätorille. Raahen kaupungin ja Kauppakeskus Raahen yhteistapahtuman ohjelmassa oli mm. Keskuskoulun kuoro ja tiernapojat, Raahen Naisvoimistelijoiden tonttujumppa sekä Raahen Mieslaulajien kuoroesitys. Joulupukki jakeli muorinsa kanssa lapsille karkkia ja Raahen seurakunta oli tuonut paikalle jouluseimen ja tarjoili tapahtumavieraille glögiä.

Tapahtuma oli myös säkenöivää talvisen valon juhlaa, sillä Härkätori pukeutui tapahtuman lopuksi talviseen juhla-asuunsa kausivalojen syttyessä ja tilaisuuden päätti Kauppakeskus Raahen tarjoama ilotulitus. Niin ikään ihastusta herättävät, kävelykadun uudet lumihiutaleen muotoiset jouluvalot julistettiin sytytetyiksi tilaisuuden aikana. Joulunavauksessa Raahen Energian tervehdyksen lausui käyttöpäällikkö Rauno Karvonen.

Raahen Energia lahjoitti jouluvalot merkkivuottaan viettävälle kaupungille

Kävelykadun uusien jouluvalojen tarina juontaa alkuvuoteen, jolloin Raahen kaupungin Hanketoiminnan ja kehittämisen sekä Kauppakeskus Raahen yhteisessä tapaamisessa mietittiin keinoja, joilla kaupunkimme keskustaa saataisiin kaunistettua nopealla aikataululla ja yksinkertaisin toimin. Erityinen huomio kiinnittyi joulukauteen. Sovittiin mm. puutarhapajan ja yrittäjien yhteistyöstä, ja jouluista vehreyttä tuovien kuusien toimittamisesta kävelykadulle juhlakaudeksi.

Hanketoiminnan johtaja Hannele Meskus etsi kevään aikana myös mahdollisia lahjoittajia kaivatuille kävelykadun uusille jouluvaloille ja löysi sellaisen Raahen Energiasta, joka halusi antaa kaupunkilaisille pysyvän, näyttävän lahjan Raahen merkkivuoden johdosta. Valot tuovat siis raahelaisille ja täällä vieraileville ihmisille iloa joulun aikaan useiden vuosien ajan.

Kiitämme Raahen Energiaa jouluvalojen lahjoittamisesta sekä Raahen kaupungin teknistä keskusta osallistumisesta valojen asennuskustannuksiin.

Hanketoiminta ja kehittäminen toivottaa kaikille upean tunnelmallista joulukautta!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: