Raahen Joulunavaus Härkätorilla lauantaina 23.11.2019 klo 15.00 – 17.00
Joulunavauksen ohjelmassa on muun muassa joulupukki ja muori, joulumusiikkia, jouluseimi sekä glögitarjoilu, tonttujumppaa Raahen naisvoimistelijoilta ja Keskuskoulun tiernapojat. Lisäksi joulunavauksessa esiintyvät Raahen Mieslaulajat. Jouluvalot syttyvät noin kello 15.00 sekä talvivalot kello 17.00. Joulukarkit lapsille tarjoaa Raahen HalpaHalli.

Wanhan Raahen Joulukalenteri 1.-24.12.2019
Joulukalenteri joulukuun alusta jouluaattoon saakka. Jokainen päivä Wanhassa Raahessa avautuu jouluinen ikkuna ihmisten ihailtavaksi puukaupunkimiljöön kaduille. Ikkunoita voi käydä ihastelemassa loppiaiseen saakka. Joulukalenterin tulostekartta on saatavilla sähköisesti sekä paperisena marraskuun lopulla matkailuinfosta, tapahtumatalo Raahesta, Raahen pääkirjastosta sekä Pakkahuoneen ja Kruununmakasiinin museoista. Vaihtoehtoisesti voit ladata ilmaisen Glopas -opassovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Seminaarin Joulu Kampusalueella lauantaina 21.12.2019 klo 11.00 – 17.00 Rantakatu 7
Seminaarin Joulu -tapahtuma pidetään rakennuksissa A ja D sekä Kampuksen piha-alueella. Ohjelmassa on joulumyyjäiset, joulumusiikkia, joulupukki ja muori sekä tiernapojat. Myynnissä on itse tehtyjä leivonnaisia sekä glögiä ja piparia. Suloiset alpakat ja lampaat tassuttelevat piha-alueella vailla ihailtavia katseita ja rapsutuksia.

Uudenvuoden vastaanotto Museorannassa tiistaina 31.12.2019 klo 18.00
Juhlavuoden näyttävä päätöstilaisuus. Ohjelmassa on kaupungin tervehdys, kuoroesitys sekä ilotulitus. Hyvää uutta vuotta kaikille!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: