Kategoriat
Yleinen

Hanketoiminnan joulutapahtumat 2019

Raahen Joulunavaus

Härkätori, lauantaina 23.11.2019 klo 15.00 – 17.00
Joulunavauksen ohjelmassa on muun muassa joulupukki ja muori, joulumusiikkia, jouluseimi sekä glögitarjoilu, tonttujumppaa Raahen naisvoimistelijoilta ja Keskuskoulun tiernapojat. Lisäksi joulunavauksessa esiintyvät Raahen Mieslaulajat. Jouluvalot syttyvät noin kello 15.00 sekä talvivalot kello 16.45. Joulukarkit lapsille tarjoaa Raahen HalpaHalli. Kauppakeskus Raahen järjestämä ilotulitus huipentaa tapahtuman noin klo 17!

Wanhan Raahen Joulukalenteri

Wanhan Raahe, 1.-24.12.2019
Joulukalenteri joulukuun alusta jouluaattoon saakka. Joka päivä Wanhassa Raahessa avautuu jouluinen ikkuna ihmisten ihailtavaksi puukaupunkimiljöön kaduille. Ikkunoita voi käydä kurkkimassa loppiaiseen saakka. Joulukalenterin tulostekartta on saatavilla sähköisesti sekä paperisena marraskuun lopulla matkailuinfosta, tapahtumatalo Raahesta, Raahen pääkirjastosta sekä Pakkahuoneen ja Kruununmakasiinin museoista. Vaihtoehtoisesti voit ladata ilmaisen Glopas -opassovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta ja kuunnella puhuvaa joulukalenteria!

Seminaarin Joulu

Seminaarialue, lauantaina 21.12.2019 klo 11.00 – 17.00 Rantakatu 7
Seminaarin Joulu -tapahtuma tarjoaa joulun taikaa ja lumoavia elämyksiä seminaarilla; rakennuksissa A ja D sekä piha-alueella. Ohjelmassa on mm. joulumyyjäiset, joulumusiikkia, joulupukki ja -muori sekä tiernapojat. Myynnissä on itse tehtyjä leivonnaisia sekä totta kai glögiä ja piparia. Suloiset alpakat ja lampaat tassuttelevat piha-alueella vailla ihailevia katseita ja rapsutuksia. Jouluvalot valaisevat tunnelmallisesti idyllisen seminaarialueen pihan.

Uudenvuoden vastaanotto

Museonranta, tiistaina 31.12.2019 klo 18.00
Raahen kaupungin juhlavuoden näyttävä päätöstilaisuus. Ohjelmassa on kaupungin tervehdys, kuoroesitys sekä ilotulitus. Hyvää uutta vuotta 2020 kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s