Kategoriat
Yleinen

Työllistävää Vaikutusta jo vuodesta 2018 saakka

Työllistävä Vaikutus on Raahen kaupungin Hanketoiminnan ja kehittämisen yksikön pajalaisista koottu yhtye. Työllistävän Vaikutuksen toiminta alkoi tammikuussa 2018 Leila Riihijärven johdolla. Musiikkipajan toimintaan ovat tervetulleita kaikki musiikista kiinnostuneet. Musiikkipaja tarjoaa hienon mahdollisuuden musisoida hyvässä porukassa, aiempaa bändi- tai soittokokemusta ei tarvitse olla.

Työllistävä Vaikutus kokoontuu harjoituksiin kerran kuukaudessa. Alkuaikoina harjoitukset pidettiin entisissä Lybeckerin tiloissa. Nykyisin kokoontumispaikkana toimii entisen verotoimiston tiloissa sijaitseva Ohjaamo.

Työllistävän Vaikutuksen kokoonpanon muodostavat Jani Ukonaho (kitara), Juha Kaarela, Jari Uittoluoto (cajun-rummut), Konsta Kari (kitara), Jarmo-Petteri Launonen (laulu), Jani Maarala (kitara), Jani Redkin (kitara), Severi Salmela (laulu), Timo Kaipio (kitara) ja Leila Riihijärvi (laulu ja kitara).

tyollistava_vaikutus3.jpg
Työllistävä Vaikutus Raahen Meripäivillä vuonna 2018.

Keikkoja ja yhteistyökuvioita

Ensimmäisen keikkansa Työllistävä Vaikutus soitti Siivouspäivässä 26.5.2018. Kysyntä oli niin kovaa, että keikkoja buukattiin samantien kaksi lisää. Heinäkuussa bändi esiintyi niin Raahen Meripäivillä kuin Rantajatseillakin, jossa he toimivat festarin avausesiintyjänä Härkätorin puistossa.  Vuoden aikana Työllistävä Vaikutus on soittanut yhteensä kahdeksan keikkaa.

Työllistävän Vaikutuksen ohjelmisto koostuu pääosin cover-biiseistä. Mukana on materiaalia esimerkiksi Hectorilta, Juice Leskiseltä ja Juha Tapiolta. Omaa materiaaliakin yhtye on kuitenkin tuottanut. Jani Ukonahon säveltämä Parempi elämä on vakiinnuttanut paikkansa setissä.

Työllistävällä Vaikutuksella on myös ollut viritteillä yhteistyötä Raahen Psyykkeen kitararyhmän kanssa ja kokoonpanot ovat jo pari kertaa ehtineet harjoitella yhdessä. Raahe United-nimeä totteleva kokoonpano avaa tämänvuotiset Rantajatsit Härkätorin puistossa torstaina 25.7.2019 kello 17.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s