Kategoriat
Yleinen

Seminaarin kevätmessut tuo kevään, kierrätyksen ja perinnekorjauksen Raahen historialliseen miljööseen

Historiallisen kauniissa Seminaarin miljöössä (os. Rantakatu 7-9) järjestetään lauantaina 25.5. klo 11-15 uudenlainen tapahtumakokonaisuus, Seminaarin kevätmessut. Päivä pitää sisällään kierrätystä, perinnekorjausta sekä erilaista keväistä ohjelmaa. Hakalan vanha bussi kuljettaa ihmisiä keskustasta seminaarille ja takaisin keskustaan ja kävelykadun kauppaliikkeisiin klo 11-15 välisenä aikana.

Valtakunnallinen Siivouspäivä

Olemmekin jo saaneet nauttia alkukevään ihanasta auringonvalosta ja lämmöstä. Eikö totta, että valoisuus tuo uudenlaista vireyttä ja uudistumisen tunnetta? Nyt sinulla on loistava tilaisuus kodin kevätsiivoukselle, sillä lauantaina 25.5. vietetään Valtakunnallista Siivouspäivää, jonka innoittamana kampusalue täyttyy aurinkoisista kirppistelijöistä. Tarjoamme maksuttomia myyntipaikkoja rajoitetusti. Pöydät täytetään saapumisjärjestyksessä, ei ennakkovarauksia. Ehtonamme on, että jokainen myyjä huolehtii itse omasta myyntipaikastaan, sen kokoamisesta, ylläpitämisestä ja siivoamisesta. Tehdään kierrättämisestä yhdessä helppoa hyvän sään aikana. Tervetuloa myymään turhaksi jääneet tavarasi ja tsekkaamaan naapuripöydät – toisen roina voi olla sinun aarre.

Perinnerakentamismessut

Tärkeä osa Seminaarin kevätmessuja on perinnerakentamismessut, jonne saapuu Wanhan Raahen perinnemestarin kutsumana perinnekorjausalan ammattilaisia esittelemään palveluitaan ja tuotteitaan.
Perinnerakentamismessuilla järjestetään myös tietoiskuja klo 12:00-13:30 teemoilla perinteiset puutarha- ja pihakasvit sekä puukaupunkien aidat ja portit. Näistä aiheista tulevat puhumaan Aspegrenin puutarhan puutarhuri Ari Vainionpää ja arkkitehti Liisa Ranto-Oikari, Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen pitkäaikainen rakennusperinnön hoidosta vastannut asiantuntija.

Muuta mielekästä ja keväistä ohjelmaa

Ainutkertainen tilaisuus päästä tutustumaan Seminaarin saunan korjaussuunnitelmiin ja virtuaalisesti Kampuksen taiteilijaresidenssin sisustussuunnitelmiin klo 13:30-14:30 tilasuunnittelija Sallamaaria Kosken esittelemänä.

Puutarhamme järjestää kasvienvaihtopäivän, joten tuo kasvi tullessasi ja vie kotiin uusi mennessäsi. Päivän aikana on myös Seminaarin puutarha-arboretumia esittelyä.

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin Seminaarin kevätmessujen päiväohjelmaan

Lisätietoja:
Seminaarin kevätmessut -tiimi
Raahen kaupunki
Hanketoiminta ja kehittäminen
040 130 3889 / hanketoiminta@raahe.fi

Perinnerakentamismessujen myyntipaikat ja muut tiedustelut:
Wanhan Raahen Perinnemestari
Sari Alajoki
040 135 7060 / sari.alajoki@raahe.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s