Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät on merellinen tapahtuma, joka henkii purjelaivakauden loistokasta tunnelmaa ja historian havinaa. Tapahtuma järjestetään Rantatorilla jo viidettä kertaa pe 12.7. klo 12-18 ja la 13.7. klo 10-16.

Tarjoamme ainutlaatuisen talkoolaiskokemuksen merellisen loistokkaassa tapahtumassa, mukavat työkaverit, kahvi- ja ruokalipun sekä staffipassin, joka mahdollistaa maksuttoman pääsyn Perämeren Jähdin risteilylle su 14.7.

Talkoolaisena pääset kehittämään ammatillista osaamistasi tapahtumatuotannosta, taustatyöstä ja käytännön järjestelyistä, joita voit hyödyntää myöhemmin työelämässäsi. Tulet saamaan uusia sosiaalisia suhteita, kun pääset kohtaamaan samanhenkisiä talkooyhteisön ihmisiä, joiden kanssa rakennat tapahtumaa samoin arvoin ja tavoittein. Tulet kehittymään ihmisenä ja oppimaan uutta. Saat rennon hauskaa yhdessä tekemistä sekä uudenlaista sisältöä kesälomaviikonloppuusi. Ja mikä tärkeintä, saat iloisen mielen ja rikastutat omaa elämääsi tekemällä hyvää.
Hae talkoolaiseksi tästä

Perjantaina on yksi neljän tunnin työvuoro ja lauantaina on kaksi neljän tunnin työvuoroa. Voit halutessasi antaa toiveesi sinulle parhaiten sopivista työvuoroista oheisen linkin kautta. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Riittää että sinulta löytyy aitoa kiinnostusta työntekoa ja talkoolaistoimintaa kohtaan sekä omaat iloisen ja reippaan asenteen, kaiken muun opastamme.

Talkoolaisen tulee olla vähintään 15 vuotta täyttänyt. Toivomme talkoolaisten pukeutuvan tapahtuman teeman mukaisesti vanhan ajan asuun mahdollisuuksien mukaan.

Talkoolaishaku on avoinna kesäkuun loppuun mutta mitä nopeammin toimit sen varmemmin löydämme juuri sinulle mieleisintä tekemistä omien vahvuuksiesi mukaan. Joustavuus ja myönteinen suhtautuminen kaikenlaisia työtehtäviä kohtaan katsotaan eduksi. Pyydäthän myös kaverisi mukaan, sillä yhdessä on aina mukavampaa. Halutessanne voitte toivoa yhteisiä työvuoroja.

Olet erittäin tervetullut tiimiin mukaan!

Lue lisää http://raahenmeripaivat.fi/

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista


Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: