Raahen Pimiöillä on luvassa tänä vuonna uusi elämyksellinen osio, kun Löylykylä valloittaa Rantapuiston. Mukana menossa perjantaina ja lauantaina on myös Sauna-Timona tunnettu Timo Kaukonen. Hanketoiminnan myyntivastaava Lea Pitkäaho sekä Sari Niskala valaisivat hieman asiasta tietämätöntä blogistia.

Mikä on Löylykylä?

– Löylykylä on Raahen Pimiöitten uusi osatapahtuma, jonne tulee erilaisia liikuteltavia saunoja ympäri Suomea. Ihmisillä on ainutlaatuinen mahdollisuus paitsi tutustua saunoihin saunanäyttelyssä, myös päästä löylyttelemään perjantai- ja lauantai-iltojen saunavuorojen aikana.

Mistä ajatus Löylykylään lähti?

– Ajatus Löylykylään tuli harrastajilta. Harrastajat kertoivat, ettei tänä vuonna ole vastaavanlaista tapahtumaa. He ottivat sitten meihin yhteyttä ja siitä se ajatus lähti. He ovat toivoneet, että saunojen kokoontuminen saataisiin myös Pohjois-Suomeen.

Miten Löylykylään voi ilmoittautua?

– Löylykylään voi ilmoittautua netin kautta. Raahen Pimiöiden nettisivuilta löytyy ilmoittautumislomakelinkki. Ilmoittautua voi myös puhelimitse. Netistä löytyy ilmoittautumisohjeet, sekä puhelinnumero josta voi kysellä lisätietoja. Ilmoittautumisaikaa on 15.8.2019 saakka.

20190211_223703
Löylykylässä pääsee tutustumaan muun muassa näin eksoottisen näköisiin saunoihin.

Miten Löylykylä on auki?

– Löylykylä on perjantaina ja lauantaina auki koko päivän. Klo 10-18 välisenä aikana on saunanäyttely, jossa pääsee tutustumaan saunoihin ja niiden omistajiin. Perjantai-iltana on mahdollisuus varata oma saunomisvuoro kello 18-23 välillä. Lauantai-iltana on yleisiä saunavuoroja kaikille halukkaille ja myös sekasauna, jossa on uimapukupakko. Saunavuoroille on myös järjestetty huuhtelumahdollisuus, muunlaisia pesutiloja ei valitettavasti ole.

Kertokaa vähän lisää Saunaparraatista.

– Saunaparraati järjestetään torstaina 29.8.2019, kulkue lähtee liikkeelle Raahen jäähallin pihalta kello 18. Reitti kulkee kaupungin läpi Kirkkokadun ja Pekkatorin kautta rantaan. Yleisö on tervetullut seuraamaan kulkuetta. Saunojen tuojille järjestetään VIP-ilta klo 20, kun kulkue on päättynyt.

Kuva0193
Löylykylään on tulossa osallistujia joka puolelta Suomea.

Onko Löylykylään pääsymaksua vai onko yleisöllä ilmainen sisäänpääsy?

Löylykylään on yleisöllä vapaa pääsy. Ainoastaan varattavista saunavuoroista peritään pieni maksu.

Kuinka paljon Löylykylään on tulossa osallistujia? 

– Varsinaista ilmoittautujamäärää on mahdotonta ennustaa, mutta innokasta porukkaa sieltä on tulossa, ovat sydämellään tässä mukana. Toivotaan, että tulee kymmenittäin saunoja. Tapahtuma on herättänyt jo ennakkoon paljon kiinnostusta. Toivottavasti ajankohta sopii ja kaikki kiinnostuneet pääsevät paikalle.

Löylykylä Raahen Pimiät -tapahtumassa 30.-31.8.2019 ja Saunaparraati torstaina 29.8.2019. 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: