Kategoriat
Yleinen

Hiihtoloma tarjoaa tapahtumia kaikenikäisille

Raahen alueella vietetään hiihtolomaviikkoa. Hiihtolomaviikko tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja kaikenikäisille koko viikon ajalle.

Jääurheilun ystävät voivat käydä luistelemassa Raahen jäähallin yleisöluisteluvuoroilla. Mailaluisteluita on luvassa neljänä päivänä viikossa: ma 4.3. kello 9, ke 6.3. klo 9,30, to 7.3. klo 9 ja pe 8.3. klo 9. Mailattomia vuoroja on viikon aikana neljä: ma klo 13.40, ke klo 13.40, to klo 12 ja pe klo 12.30. Lisäksi sunnuntaina 10.3. on mailaton luisteluvuoro kello 9.15. Mailaluisteluvuoroilla on kypäräpakko.

Antinkankaan monitoimitalolla on 4.-9-luokkalaisilla koululaisilla mahdollisuus käydä pelaamassa koripalloa matalan kynnyksen ryhmissä koko viikon ajan. Lisätietoja vuoroista löytyy Raahen liikuntatoimen Facebook-sivuilta.

Raahen nuorisotoimi järjestää hiihtolomaviikolla nuorille monenlaista aktiviteettia. Keskiviikkona 6.3. on tarjolla hohtokeilausta Kuntokeskus Vesipekassa. Torstaina 7.3. puolestaan on luvassa retki SuperParkiin. Hiihtolomaviikon päätteeksi on vielä liikuntanuokkari Antinkankaan monitoimitalolla lauantaina 9.3.

Myös Raahesalissa on tapahtumia koko viikon ajan. Tiistaina 5.3. on luvassa elokuvia koko päivän ajan kello 12 alkaen. Torstaina 7.3. iskelmämusiikin ystäviä hemmotellaan, kun Teuvo Oinas, Katja Karisukki, Tarja Lunnas ja J.Eskelinen esiintyvät Raahesalissa Oi niitä aikoja-konsertin merkeissä.

Raahen teatterilla puolestaan on herkkua kaikille jazz-musiikin ystäville, kun Mirja Klippel ja Alex Jonsson esiintyvät perjantaina 8.3. akustisesti duona kello 19..

Hiihtolomaviikolla on siis jokaiselle luvassa jotakin. Tästä viikosta kannattaa ottaa kaikki irti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s