Kategoriat
Yleinen

Hanna-Leena Mattila avasi Puluvärkki ICE:n – ”Eipä totisesti pidä paikkansa jos vielä väittää, etteikö Raahessa koskaan tapahtuisi mitään”

Puluvärkki ICE järjestettiin Raahessa viime lauantaina 16.2. kolmatta kertaa. Vaikka tapahtuma tarjoaa nykyisellään potkukelkkailun ohella yhä laajemmin myös muita erilaisia talvisia aktiviteetteja, on potkukelkkailun hyväntekeväisyyshaasteviesti edelleen yksi tapahtuman yleisömagneeteista.

Tapahtuman virallisen avauksen suoritti kansanedustaja, Raahen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Hanna-Leena Mattila. Julkaisemme avauspuheenvuoron kokonaisuudessaan.

Oikein hyvää huomenta teille kaikille!

Ikiaikainen sanonta kuuluu: terve sielu terveessä ruumiissa. Ihminen tarvitsee ravinnon lisäksi liikuntaa, lepoa, ravintoa ja kulttuuria, jotta elämän perusasiat olisivat kunnossa. 

Raahen kaupungin puolesta iloitsen, että kaupungissamme toimii Hanke-keskus [Hanketoiminta ja kehittäminen] ahkerine ja luovine työntekijöineen, jotka ovat lyhyessä ajassa rikastuttaneet asukkaiden ja matkailijoiden vapaa-ajan iloksi monenlaista ohjelmaa niin kesä – kuin talviajallekin.

Puluvärkki ICE on profiloitunut potkukelkka-urheilun paalupaikaksi, jossa ovat kilvoitelleet kansallisen tason huippuosaajat. Potkukelkkakisat ovat tarjonneet jännittäviä hetkiä pikku ihmisten sarjasta aina tosimielellä kilpaileviin puoliammattilaisiin. Onpa joskus nähty paikallisten puolueidenkin kasaamia omia joukkueita, jolloin on päästelty täysillä mutta toki huumori päälimmäisenä mielessä.

Myös tänään on ohjelmassa hyväntekeväisyysviesti, jossa kolmen hengen joukkueet potkuttelevat hyvän asian puolesta. Kaj Sartorisio ja Oona Nissinen kertovat tarkemmin mitä muuta mukavaa ohjelmaa päivän tarjonta pitää sisällään.

Pidän erittäin arvokkaana ja Raahen vetovoimaa lisäävänä tekijänä, että kaupunki tarjoaa ympäri vuoden mahdollisuuksia kuntalaisilleen osallistua mukaviin vapaa-ajantapahtumiin. Yhteiset tapahtumat lisäävät yhteisöllisyyttä, tunnetta siitä että olemme saman kaupungin asukkaita ja voimme olla ylpeitä raahelaisuudesta.

Puluvärkki ICE tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja uusiin talviurheilulajeihin! Eipä totisesti pidä paikkansa jos vielä väittää, etteikö Raahessa koskaan tapahtuisi mitään. Usein ajatellaan että kaupungissamme kehitellään ohjelmaa matkailijoita ajatellen. Pekanpäivät, Merikaupunkipäivät [Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät], Puluvärkki ICE tässä vain joitakin luettellakseni ovat ennen kaikkea rakennettu meitä raahelaisia varten. On oikein mukavaa, jos ihmiset muualtakin innostuvat osallistumaan näihin tapahtumiin, mutta kyllä ne ovat periraahelaisia tapahtumia taustaltaan ja juuriltaan.

Ja näinhän se pitää ollakin: Raahen kuuluu olla ensisijaisesti hyvä paikka meille raahelaisille täällä jo asuville ihmisille. Tähän voimme vaikuttaa kaikki me omalta osaltamme. Hymyä huuleen ja ystävällinen sana vaikka ennestään tuntemattomalle kanssaihmiselle ei maksa mitään, mutta tuottaa takuulla hyvän mielen jopa koko päiväksi.

Haluan kiittää hanketoiminnan johtajaa Hannele Meskusta ja kaikkia hänen upeita työntekijöitään jälleen kerran upeasta ponnistuksesta meidän kaikkien iloksemme!

Minulle annetuin valtuuksin julistan Raahen kaupungin puolesta vuotuisen Puluvärkki ICE -tapahtuman avatuksi! Mukavaa päivää!

Hanketoiminta ja kehittäminen kiittää kaikkia tapahtuman järjestelyihin eri tavalla osallistuneita; lukuisia yhteistyökumppaneita, sponsoreita, talkoolaisia sekä tietysti tapahtumakävijöitä.

Voit vastata tapahtuman kävijäkyselyyn vielä tämän viikon ajan. Vastaamalla osallistut lahjakortin arvontaan.

Potkukelkkailun hyväntekeväisyyshaasteviestin joukkueet ryhmäkuvassa.
Potkukelkkailun hyväntekeväisyyshaasteviesti kiinnosti jälleen Puluvärkki ICE -tapahtumassa 16.2.2019.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s