Tehoa työnhakuun Go On:lla!

Maanantaina päivä aloitettiin varsin valaisevalla luennolla, kun Go On Raahen yrittäjä Anna Koskela esitteli yhtiön toimintaa ja kertoi neuvoja työnhakuun, sekä miten yhtiö voi siinä auttaa.

Tiesitkö esimerkiksi, että avoimista työpaikoista jopa yli 80 prosenttia jää pimentoon, eikä niistä ilmoiteta julkisessa jaossa? Tähän vaikuttaa moni asia. Yksi esimerkki voisi olla, että mikäli yritys on hirveän kiireinen ja resurssipulaa on, voi tuntua isolta kynnykseltä lykätä ilmoitus nettiin ja kahlata sitten iso kasa hakemuksia läpi. Tällöin Go Onin apu tulee tarpeeseen.

Molemmat osapuolet hyötyvät

Go On Raahe vuokraa työvoimaa yrityksille, säästäen näiltä paljon edellä mainittua paperisotaa ja nopeuttaa prosessia huomattavasti. Lyhyestä virsi kaunis: kun yritys etsii työvoimaa ja ilmoittaa asiasta yhtiölle, Go On Raahe (tässä tapauksessa vaikka Anna) selaa listoiltaan sopivia työnhakijoita ja ilmoittaa näille, että tällainen ja sellainen paikka olisi vailla työmyyrää. Työnantajalla on mahdollisuus tutustua hakijaan, ja mikäli kemiat kohtaavat.. tsädääm, hakijalla on työpaikka ja työpaikalla uusi työntekijä!

*****

Luento oli lyhyt ja ytimekäs, ja repäisi ainakin omat silmät auki. Kunhan joskus tulee tarvetta lähteä työmarkkinoille, Go On on nyt kärjessä sillä listalla, mistä apua tarvittaessa haetaan.

Kiitokset Annalle ajasta ja neuvoista!


Lisätietoa yhtiöstä ja sen toiminnasta saat Go Onin omalta sivulta. (Psst! Sivulle rekisteröinti on ilmaista, eikä vaadi pankkitunnuksia.)

Kirjoittanut Sara 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: