Estradin valtaa…

.. markkinointipaja!

Kaikki ne somepäivitykset, mainokset ja sen sellaiset, jotka näkevät päivänvalon, kulkevat ensin pimeän tunnelin läpi, joka myös markkinointitiiminä tunnetaan. Prosessi käsittää paljon hommaa: kuvien ottamista ja tarvittaessa muokkaamista, tekstin suunnitteltua ja hienosäätöä, sekä mielipiteiden vaihtoa, ennen kuin siirrytään viimeiseen silaukseen ja sitä myötä julkaisemiseen.

Markkinointipajalla pääsee seuraamaan (arvatenkin) markkinointia, sekä tekemään sitä tietenkin itse. Hommia löytyy monenlaiseen makuun: somen ja blogin päivittelyä, kampanjoiden suunnittelua, tapahtumasuunnittelua ja toteutusta ja niin edelleen.

dav
Tarpeen vaatiessa mm. askartelu on mahdollista, mikäli on kätevä käsistään!

Muuan harjoittelijamme haastatteli kahta markkinointipajalaista. He kertoivat, mitä tekevät ja millaista täällä on työskennellä. Puheenvuoro siirtyköön heille!

Sitä sun tätä, tarpeen mukaan

Tämän vuoden tammikuussa jengiin liittynyt Saara, koulutukseltaan merkonomi, hommailee tarvittaessa muutakin kuin markkinointia. Pääosin Saaran voi löytää koneen äärestä (tällä hetkellä työn alla on blogiteksti, eli hän on blogitonttu numero 2), mutta joskus kyseinen yksilö hääräilee myös alakerran kahvilassa auttelemassa.

Molemmat vaihtoehdot ovat mieluisia, ja kahvilahommat tuovat vaihtelua koneella istumiseen. Saaran haaveina on yrittäminen, ja täältä saa kokemusta niin markkinoinnista kuin asiakaspalvelusta.

dav

Eväiden hankkimista omaa yritystä varten

Saaran tapaan tammikuussa pajalle tullut Jani haaveilee omasta yritystoiminnasta. Tieto alaa kohtaan on syventynyt roimasti ja työ on ollut mielekästä.

Janin toimeenkuvaan kuuluu luonnollisesti markkinoinnin suunnitteleminen. Tämänhetkinen päähomma on Raahen Pimiöiden (entiseltä nimeltä Pekan Pimiät) markkinointisuunnitelman miettiminen. Lisäksi Jani päivittelee tarpeen mukaan somea, ja on tehnyt avuksi julkaisukalenterin.

sdr
Herra itse työn touhussa. Alakulmaan osui Pirjo-ohjaajan käsi.

Pajatoiminta voi olla myös ponnahduslautana työpaikkaan! Meiltä on neljä pajalaista saanut töitä tämän vuoden puolella, ja autamme työnhaussa ja oman osaamisen kartuttamisessa.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan kokeilemaan tämän alan hommia, tai sinulla on aiempaa kokemusta ja haluat ylläpitää osaamista, ota yhteyttä ohjaajaan Pirjo Isorinteeseen! Puh. 040 130 3881 tai sähköpostilla: pirjo.isorinne@raahe.fi

Kirjoittanut Sara

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: