Kategoriat
Yleinen

Toimistopajalla ei ole tylsää papereiden pyörittelyä vaan monipuolista tekemistä

Jos olet kiinnostunut erilaisista toimistotöistä, tämä paja voi olla juuri sinua varten!

Toimistopaja niin kuin muutkin työpajat on tarkoitettu työttömille työnhakijoille Raahen seutukunnassa. Riittävä kriteeri toimintaan mukaan tulemiseen on kiinnostus asiaan ja halu oppia uusia asioita. Yhdessä tekeminen on hauskaa ja yksin ei tarvitse asioita miettiä, kaveria tarvittaessa autetaan!

Toimistopajalla tehtävät työt liittyvät yksikön tuottamiin tapahtumiin, joita järjestetään Raahessa ympäri vuoden (mm. Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät, Pekan Pimiät, Puluvärkki ICE). Toimistopajan työt ovat tärkeä osa koko yksikön toimintaa. Yhteistyötä tehdään muiden työpajojen kanssa ja erilaisten tehtävien kautta pääsee osallistumaan Hanketoiminnan ja kehittämisen monipuoliseen tapahtumatuotantoon.

Tapahtumatuotannon ohella toimistopajalaiset voivat antaa oman panoksensa koko Raahen kehittämiseksi myös yksikön suorittamien muiden tehtävien kautta. Toimistopaja, niin kuin muutkin Hanketoiminnan ja kehittämisen työpajat, tukee kaupunkikehittämistä mm. sisäisten toimeksiantojen kautta sekä viestimällä positiivisesta, oudosti houkuttelevasta kaupungista.

Mitä täällä sitten tehdään?

Toimistopajan sateenvarjon alle lukeutuu kaksi eri pajakokonaisuutta, joita ovat toimisto- ja myyntipaja sekä markkinointipaja.

Toimisto- ja myyntipuolella pääsee päivittämään ja syventämään toimistotyössä käytettävien ohjelmien osaamista. Tapahtumiin ja yksikön muuhun toimintaan liittyen pääsee tekemään kokousjärjestelyjä, laatimaan kutsuja ja kokousmuistioita. Tapahtumatuotannon ympärille kietoutuu paljon erilaisia mielenkiintoisia tehtäviä, joihin pääsee tutustumaan, kuten kilpailijahankintaan ja torimyyntiin liiityvät myynti- ja kontaktointitehtävät.

dav

Markkinoinnin työpajalla pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan Hanketoiminnan ja kehittämisen tapahtumien markkinointisuunnitelmaa digitaalisen markkinoinnin työkalujen avulla mm. sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Pajalla pysytään viimeisimpien viestinnän trendien matkassa ja saadaan arvokasta kokemusta jatkopolkuja silmällä pitäen.

Jokainen pajalainen saa päästää luovuutensa valloilleen ja tuoda oman lisänsä idearikkaaseen tapahtumatuotantoon.

Miten voit hakea toimisto- ja markkinointipajalle?

Mikäli haluat pajalle “töihin”, tulee sinun varmistaa oikeutesi kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun TE-toimistosta.

Vapaista paikoista ja muista pajatoimintaan liittyvistä kysymyksistä voi tiedustella myös suoraan toimistopajan ohjaajalta; Tarmo Somero p. 040 130 3885 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@raahe.fi

dav
Yläkerran toimistosta on kivat näköalat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s