Ensi viikon lopulla, 16. -17. päivä on Kampuksen Joulutorin aika. Ja nyt Joulutorilta kannattaa viimeistään aloittaa joululahjojen hankinnat. Joulutorille saapuu myyjiä ympäri Suomen, paikallisia myyjiä unohtamatta.

1. Jouluiset herkut

Joulutorilta löytyy jouluisia herkkuja pukinkonttiin laidasta laitaan. Myynnissä mm. jouluisia leivonnaisia, suklaata, toffeeta, marmeladeja, majoneesia, säilykkeitä sekä jouluisia leipiä. Herkut ovat aina hyvä ja pidetty lahja. Jokin jouluisista herkuista ainakin päätyy omaan pukinkonttiini.

herkut

2. Korut

Kaikki Kampuksen Joulutorilla myytävistä koruista ovat Suomessa valmistettuja ja käsintehtyjä. Koruja löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin. On mm. lasikoruja, nahkakoruja sekä muita käsintehtyjä koruja.

korut

3. Käsi- ja puutyöt

Joulutorilla tulee olemaan paljon myynnissä paljon erilaisia käsitöitä. On villasukkia, lapasia ja muita kudottuja, virkattuja  sekä huovutettuja tuotteita. Näytti valikoimasta löytyvän myös angorapupu-, koirankarva-, lampaanvilla- sekä alpakanvillatuotteita. Myös erilaisia käsintehtyjä puutöitä on saatavilla laaja kirjo.

kasityot

4. Lasten vaatteet

Myyjien  valikoimasta löytyy  myös vaatteita lapsille. Vaatteet ovat totta kai Suomessa valmistettuja tai jopa itse myyjän toimesta. Nuken vaatetustakaan ei ole unohdettu.

5. Kosmetiikka

Kampuksen Joulutorilla myytävistä tuotteista löytyy myös kosmetiikkatuotteita. Miksipä et siis hankkisi äidillesi tai paremmalle puoliskollesi esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa joululahjaksi.

6. Terveys- ja hyvinvointituotteet

Joulutorilla myydään pukinkonttiin tai miksi ei suoraan tarpeeseen ja käyttöönkin terveys- ja hyvinvointituotteita. Niihin lukeutuvat ja joulutoriltakin löytyvät luonnontuotejalosteet sekä ravintolisät.

terveys

7. Sisustustuotteet

Sisustustuotteita Kampuksen joulutorilta löytyy laaja kirjo ja jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Sisustustuotteita päätyy varmasti myös omaan pukinkonttiini. Joulutorilta löytyy myös jouluisia somisteita jos  jouluinen somistus kotoa vielä uupuu tai kaipaa täydennystä.

siustustuotteet

Joulutorilta joulun tunnelmaa

Kampuksen Joulutori on siis 16. – 17. päivä ja silloin on oiva tilaisuus tehdä joululahjahankintoja.

Kampuksen Joulutorin löydät myös facebookista sekä VisitRaahe -sivuilta.

Kirjoittaja on työharjoittelussa Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikössä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: