Valtakunnallinen joulunavaus Raahessa 25.11.

Joulunavaus käynnistyy perinteisesti Raahessa 18.11.2017 talvivalojen sytyttämisellä Härkätorin puistossa. Brahenkatu 2:n piha ja ympäristö valaistaan Loistava Pohjois-Pohjanmaa-valotaidekiertueen toimesta kello 18 alkaen. Härkätorin puistoon tuodaan myös kaksi pienempää kuusta koululaisten koristeltavaksi.

kampuksen_kaamosvalot2

Menoa riittää koko viikolle. Jouluviikon ajan raahelaisia kannustetaan niin ikään pukeutumaan punaiseen, kuin myös ottamaan itsestään jouluinen kuva Härkätorin miljöössä ja julkaisemaan se Instagramiin hashtageilla (metsästä ne kuvasta!):

oikeahashtag

Kardemumman joulukahvila on auki puistossa 20.11. – 25.11., maanantaista perjantaihin klo 16-20 ja lauantaina klo 12-16.

Kansainvälistä toimintaa on myös luvassa, nimittäin (-rumpujen pärinää-) perjantaina 24.11. alkaa joulukorttien maailmanennätysyritys!

Tavoitteena on, että mahdollisimman moni raahelainen kirjoittaa joulukortin ulkomaille ja tuo sen Härkätorin puiston Joulukorttien ME-keräyskojuun, jossa kortit lasketaan ja dokumentoidaan ennen lähettämistä. Kortin tulee olla käsinkirjoitettu ja siinä on oltava tarvittavat postimerkit. Tavoitteena on tuoda suomalaista joulunviettoa ja Raahea tunnetuksi ympäri maailmaa juhlavuoden kunniaksi. Osallistumisaikaa on 24.11. klo 14:sta 25. päivään kello 14 asti. Tulos julkistetaan joulunavaustapahtumassa (lisätietoa alempana).

Tämän hetkinen maailmanennätys on Orlandon kaupungilla, jossa turisteille lähetettiin 3144 käsinkirjoitettua tervehdyskorttia 24 tunnin sisällä. Let’s do our best!

Blogitonttu kävi myös vakoilemassa joulunavaustapahtuman järjestelyjä. Liitutauluun ei pystynyt edes jättämään puumerkkiä muistoksi käynnistä, kun oli jo täynnä tavaraa.

liitutaulu

Niin mikä joulunavaustapahtuma? Se starttaa 25.11. Härkätorin puistossa, kello 14 alkaen. Mukana on mm. Joulupukki Korvatunturilta ja tonttukuoro Keskuskoululta. Tapahtuma päättyy kauppiaiden järjestämään ilotulitukseen kello 16.

Ps. Raahen keskustan kauppiailla on 25.11. – 15.12. kestävä jouluikkunaäänestys.

Tähän loppuun vielä pikku sneakpeak:

kansikuva_visit_kampuksen_joulutori2

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: